'

Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας Σύρου

φλαούνες κι αθερίνες... - 4.4 out of 5 based on 8 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 8
ΧειρότεροΚαλύτερο 

φλαούνες κι αθερίνες, πλιγούρια και λουκούμια

Γνωριμία με την κουλτούρα της μαγειρικής διαφορετικών περιοχών της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας και της Κύπρου. Πρόκειται για ένα συνθετικό έργο. Μαθητές και μαθήτριες διαφορετικών τάξεων δημοτικών σχολείων θα συνεισφέρουν στη ανάδειξη και διάχυση/ ανταλλαγή πληροφοριών, πρακτικών και παραδόσεων του τόπου τους που αφορούν στην παρασκευή φαγητών. Το έργο εστιάζει στην ανάδειξη τοπικών υγιεινών πρακτικών διατροφής μέσα από μια βιωματική, διαθεματική και διεπιστημονική προσέγγιση.

(συνεργαζόμενα σχολεία: Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Οπίσω Μέρους Άνδρου, 6ο Ολοήμερο Σχολείο Καρδίτσας, Δημοτικό Λατσιών-Κύπρος, Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ερατεινής, 4o Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου)

  • Εδώ βλέπετε την εισαγωγική σελίδα του έργου:   http://twinspace.etwinning.net/2002/home
  • Εδώ βλέπετε το βίντεο με τις εργασίες των μαθητών:

 

Γλυκερία Τσιρονίκου - Η δασκάλα της τάξης του Β2

Δεν έχετε δικαίωμα να υποβάλετε σχόλια.

Αναζήτηση

ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε, δημιουργείστε λογαριασμό. Με τη δημιουργία λογαριασμού: 1.Θα διαθέτουμε το e-mail σας και θα σας στέλνουμε ενημερωτικά μηνύματα. 2.Αν είσαστε συνεδεδεμένοι θα μπορείτε να υποβάλετε σχόλια. Σημειώνουμε ότι, κατά την εγγραφή, θα ήταν προτιμότερο να αναγράφετε το όνομά σας πλήρες σε μικρή ελληνική γραφή. Ευχαριστούμε.

επισκεψιμοτητα

Επισκέπτες
54
Άρθρα
303
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
2
Εμφανίσεις Άρθρων
276699

Τελευταία τροποποίηση

  • Last Modified: Τρίτη 30 Ιούλιος 2019, 16:54:15.