'

Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας Σύρου

"Πάνω στου γλάρου τα φτερά" - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

"Πάνω στου γλάρου τα φτερά"

Τη Δευτέρα 13/6/2016 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2015-16. Με θέμα "Πάνω στου γλάρου τα φτερά" ακούστηκαν τραγούδια και σχετικά κείμενα και τα παιδιά χόρεψαν χορούς, από μπάλο μέχρι συρτό κι από χασαποσέρβικο μέχρι ζεϊμπέκικο. Το τέλος της γιορτής ήταν αφιερωμένο στα παιδιά της ΣΤ' τάξης τα οποία αφήνουν πλέον το Δημοτικό για την επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης, το Γυμνάσιο.

  • Για τη διδασκαλία των χορών υπεύθυνοι ήταν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής: Σάββας Σαβρακίδης και Μαρία Σταμπουλή.
  • Με τα κείμενα που διαβάζονταν ενδιάμεσα στους χορούς ασχολήθηκαν η Ελένη Βουτσίνου (μέλος του Συλλόγου Γονέων) και η διευθύντρια του σχολείου, Μαριλένα Γιαννούλη.
  • Για τη διδασκαλία των τραγουδιών και στη συγγραφή-διασκευή του τραγουδιού του αποχαιρετισμού υπεύθυνη ήταν εκπαιδευτικός με ειδικότητα Μουσικής Ειρήνη Μυτιληναίου.
  • Για τα σκηνικά και την κατασκευή των γλάρων υπεύθυνη ήταν εκπαιδευτικός ειδικότητας Εικαστικών Τεχνών η Χρύσα Μπεζιργιαννίδου.

Το σχολείο απέκτησε μικροφωνική εγκατάσταση για τους εξωτερικούς χώρους του σχολείου η οποία είναι δωρεά του Συλλόγου Γονέων τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Παρακάτω παραθέτουμε ένα βίντεο (συρραφή φωτογραφιών από τη γιορτή) το οποίο περιλαμβάνει προς το τέλος του και τα λόγια του τραγουδιού αποχαιρετιμού που τραγούδησαν τα παιδιά της ΣΤ' τάξης.

Σχόλια   

# Νίκος Ψαρρός 29-06-2016 13:15
Τέλεια δουλειά! Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στα παιδιά

Δεν έχετε δικαίωμα να υποβάλετε σχόλια.

Αναζήτηση

ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε, δημιουργείστε λογαριασμό. Με τη δημιουργία λογαριασμού: 1.Θα διαθέτουμε το e-mail σας και θα σας στέλνουμε ενημερωτικά μηνύματα. 2.Αν είσαστε συνεδεδεμένοι θα μπορείτε να υποβάλετε σχόλια. Σημειώνουμε ότι, κατά την εγγραφή, θα ήταν προτιμότερο να αναγράφετε το όνομά σας πλήρες σε μικρή ελληνική γραφή. Ευχαριστούμε.

επισκεψιμοτητα

Επισκέπτες
54
Άρθρα
303
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
2
Εμφανίσεις Άρθρων
276304

Τελευταία τροποποίηση

  • Last Modified: Τρίτη 30 Ιούλιος 2019, 16:54:15.