'

Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας Σύρου

φιλικός αγώνας μπάσκετ - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 
  • 04/11/2015       Φιλικός αγώνας μπάσκετ

Όπως γνωρίζετε, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο "Δ. Βικέλας" φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ΣΤ τάξεων των δημοτικών σχολείων Ποσειδωνίας και 4ου Ερμούπολης.

Ο φιλικός αγώνας οργανώθηκε με πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων στα πλαίσια οικονομικής ενίσχυσης της εκδρομής της ΣΤ τάξης του κάθε σχολείου, στοχεύοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη συνεργασίας και ομαδικότητας μεταξύ των παιδιών διαφορετικών τμημάτων του ίδιου σχολείου αλλά και γνωριμίας, μέσα από το παιχνίδι, μεταξύ παιδιών άλλων σχολείων.
Ώς Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα παιδιά της ΣΤ τάξης για τη συμμετοχή τους στην ομάδα του σχολείου αλλά και τους γονείς-θεατές που πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα πολύ ευχάριστο και ζεστό κλίμα μέσα στο γήπεδο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δύο Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας για την οργάνωση της ομάδας, την προετοιμασία της και την παρουσία τους στο γήπεδο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και στη Διεύθυνση του σχολείου που δέχτηκε αμέσως και με χαρά να προχωρήσουμε σε αυτή τη μικρή αθλητική διοργάνωση.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας

Δεν έχετε δικαίωμα να υποβάλετε σχόλια.

Αναζήτηση

ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε, δημιουργείστε λογαριασμό. Με τη δημιουργία λογαριασμού: 1.Θα διαθέτουμε το e-mail σας και θα σας στέλνουμε ενημερωτικά μηνύματα. 2.Αν είσαστε συνεδεδεμένοι θα μπορείτε να υποβάλετε σχόλια. Σημειώνουμε ότι, κατά την εγγραφή, θα ήταν προτιμότερο να αναγράφετε το όνομά σας πλήρες σε μικρή ελληνική γραφή. Ευχαριστούμε.

επισκεψιμοτητα

Επισκέπτες
54
Άρθρα
303
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
2
Εμφανίσεις Άρθρων
276696

Τελευταία τροποποίηση

  • Last Modified: Τρίτη 30 Ιούλιος 2019, 16:54:15.